dijous, 14 de maig del 2015

5e sessió P i JR



Activitat 5: preparació inter-rail

Objectius:
1.- ser capaços d’organitzar-se
2.- decidir conjuntament una ruta

Objectius específics.
1.- arribar al consens mitjançant uns ítems prèviament marcats
2.- seguir les consignes que se’ls hi demanen

Metodologia
Es proposa fer un viatge conjunt en inter-rail, el que es pretén es treballar les pors que generen un viatge a l’estranger i sobretot extreure la capacitat d’organització i consens entre els participants.
L’activitat l’han de dinamitzar ells mateixos l’única consigna que tenen és el temps i els diners del que poden disposar.

Desenvolupament:
L’activitat consisteix en fer un viatge per Europa, han de decidir entre els dos quines són les ciutats que volen visitar i quants dies s’hi volen estar en cada ciutat. Un cop decideixin les destinacions, cal que calculin quant de temps s’hi volen estar tenint en compte que tenen una setmana i sis cents euros.
Aquesta primera sessió es dedicaran a cercar informació de les ciutats a les que volen anar i què és el que volen visitar, quin cost els suposa això.
A casa hauran de buscar quin tipus d’allotjament existeix en les diferents ciutats i escollir en quin d’ells dormiran tenint en compte el baix cost. Es divideixen les ciutats i a la següent sessió es consensua conjuntament.

Avaluació:
Els joves mostren molt d’interès en l’activitat es nota que és el primer viatge que organitzen i la motivació és gran alhora d’organitzar-se. Fan la tria de les ciutats que els agradaria veure a cadascun d’ells i pacten quines son les quatre capitals que visitaran tenint en compte que volen anar a diferents països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada