dimecres, 20 de maig del 2015

7ª sessió P i JR



Activitat 7: valoració notes escolars

Objectius:
1.- manifestar com creuen que els hi ha anat les notes
2.- exposar si estan d’acord amb els resultats

Objectius específics.
1.- ser conscient de les dificultats que comporta la cultura de l’esforç
2.- avaluar-se a un mateix, tenint en compte el resultat i si correspon amb la seva implicació.

Metodologia
Es proposa aprofitar la sessió perquè portin el butlletí de les notes escolars i compartir cadascun d’ells la seva impressió. Cadascú llegirà les assignatures i faran una comparativa entre el trimestre passat i aquest.
Ells són els protagonista de la sessió valoren els resultats i donen resposta a partir de les seves sensacions i canvis transcorreguts en els darrers mesos.

Desenvolupament:
L’activitat consisteix en compartir quines són les qualificacions de les assignatures, plasmant si ha existit un avenç o retrocés en la nota. Dir el perquè creuen que s’ha generat dut resultat i si estan d’acord. Exposant els motius a favor i en contra de dita nota. Valorant si el seu esforç ha estat el que ells creien, possibilitant un espai de reflexió i síntesi del que hagués estat possible millorar, o bé del que es creu que s’ha realitzat un esforç adequat.

Avaluació:
Els joves han exemplificat amb molta seguretat el perquè creuen que han tret dits resultats, identificant què és el que han realitzat per tal d’aconseguir dites qualificacions. Evidenciant que eren conscients dels esforços establerts en cada cas, i avaluant les accions que han identifiquen com a correctes i quines no.
Es valora positivament l’expressió dels seus sentiments i quines són aquelles qualificacions no consideren estar d’acord i el perquè discrepen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada