dimecres, 20 de maig del 2015

6ª sessió P i JR



Activitat 6: continuació inter-rail

Objectius:
1.- aprendre a cercar informació mitjançant les tic
2.- compartir els interessos que puguin aparèixer

Objectius específics.
1.- discernir entre tota la informació cercada quina és la millor opció
2.- manifestar l’opinió sense evadir els sentiments que sorgeixen d’aquest

Metodologia
Es proposa fer un viatge conjunt en inter-rail, el que es pretén es treballar les pors que generen un viatge a l’estranger i sobretot extreure la capacitat d’organització i consens entre els participants.
L’activitat l’han de dinamitzar ells mateixos l’única consigna que tenen és el temps i els diners del que poden disposar.

Desenvolupament:
Un cop escollides les ciutats i el tipus d’allotjament comparteixen quins llocs volen visitar, el quals han buscat prèviament i calculant el cost que els suposa en consonància al pressupost restant i tenint en compte les despeses de menjars.
Per tant, és aquí on prioritzen què poden visitar i com hauran de fer els àpats perquè puguin arribar fins al darrer dia.
En aquest espai es potenciarà el diàleg entre els participants per tal d’exposar les seves inquietuds i dubtes respecte les incerteses que se’ls hi generin. Serà un bon moment per treballar les pors i inseguretats que comporta la implicació de dita planificació.

Avaluació:
En aquest espai hem pogut observar com en P no mostrava cap neguit al viatjar de forma autònoma i amb poca informació sobre el què s’hi trobarà. En canvi en JR mostrava certa inseguretat en decidir quines opcions eren les millors per tal de poder quadrar-ho bé.
Tanmateix tots dos manifestaven les dificultats a l’hora de cercar informació per la xarxa, i arrel d’això es valora cercar-ho de forma conjunta. Reforçant que no és una feina fàcil i requereix temps i concentració en la tasca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada